Klub Inn Klubråd

Vi afholdte medlemsmøde mandag den 19. november. Vi havde caféen fuld af medlemmer.

Her blev talt om to store emner.

Første emne handlede om hvordan næste års kolonier i Aftenklubben skal se ud. Med aftenklubben menes der fra 6. klasse og op efter. Sidste år var klubben på en stor koloni om året, som typisk var en tur til aktions præget tur Tjekkiet i starten af sommerferien. I år har vi prøvet at afholde tre små kolonier. En skitur i februar, en sommerhustur i starten af sommerferien og en tur til Århus i Efterårsferien.

Der var heldigvis flere veteraner fra de forskellige kolonier til stede ved mødet, som kunne berette om de forskellige ture, til mødedeltagere som ikke har den erfaring, endnu.

Efter augmenter frem og tilbage om en enkelt stor koloni eller tre små kolonier på et år, blev det ved afstemning bestemt at næste års kolonier, bliver…rigtigt gættet, tre små. 

Andet emne omhandlede et nyt tiltag. Et Klubråd. Mai Brit fortalte om ideen, hvad der kræves af eventuelle deltagere, hvilke muligheder der ligger i det osv. Der var begejstring at spore, da det gik op for flere af deltagerne at man som klubråds medlem har ret stor indflydelse på hvordan klubben ser ud og fungere.

 

 

Efterfølgende kan vi nu med glæde fortælle, at følgende medlemmer i Klub Inn, nu kan kalde sig klubråds medlem:

 

Fra 8. klassetrin:

Emma Leonhard           

Kasper Lollike Ørsted

 

Fra 7. klassetrin:

Toke Witting Lund

Jakob Hvidberg Pedersen

 

Fra 6. klassetrin:

Valdemar Moe Rasmussen

Carlos Emil Breinholt Hansen

Marie-Christina Lambrecht Sørensen

Jason Haahr

Sigurd Schnell Beeken

Emma Brønlund

Benjamin André Knoblauch Jensen