Dagklub Koloni Bornholm 2017

Her vil vi løbende forsøge, at skrive lidt om, hvordan det går på Dagklubkolonien på Bornholm.

 

Skulle nogen få brug for at ringe til kolonien, kan det gøres på Jan´s nr. 23 35 93 58.

 

Mandag den 7. august

 

Alle 102 der skulle med på koloni, mødte op i god tid, blev krydset ind og kom godt med toget - præcis til tiden 9.51. Lige ved hovedbanegården i København ventede Bornholmerbusserne og alle kom godt med. Turen gik godt.

 

Alle kolonister er nu kommet godt frem. Jeres dejlige børn opførte sig fuldstændig eksemplarisk og med godt humør på turen.

 

 

 

 

 

Solen skinner på Jarlsgård og humøret er højt.

 

Det er en super fed koloni med masser af udendørsplads (perfekt til natteløb også) – og dejlig natur. Teltlejrene er på plads, så nu hygges, leges, løbes der – indtil aftensmaden kalder: Frikadeller og kartoffelsalat MUMS.

 

Aftenen blev sluttet af med en tur til stranden og en dukkert. Og omkring kl. 23.30 var der nogenlunde ro.

 

 

 

Tirsdag den 8. august

 

………………meeeeennnnnn når man er på koloni, skal man jo have så meget ud af timerne i døgnet som muligt – og nogle 4. klasses drenge havde derfor valgt at sætte vækkeuret til kl. 6.30.

Og så kom der liv i kolonien J

 

I dag har der været afholdt Beach-party på stranden – naturligvis med badning og godt vejr.

 

Derudover har der været godt gang rundt om på koloni-området. Der er blevet spillet rundbold, lavet vandkamp og lejet cykler. Der er blevet cyklet til Købmanden og gået ture.

 

Aftenens menu: Spaghetti med kødsauce.

 

Det er nogle rigtig gode og hjælpsomme børn, der er med – sådan, Klub Inn-unger !!!!!

 

I skrivende stund (20.30) er Jan ved at få lagt den store make-up af nogle ”tøser”, så han kan være rigtig fin til fejring af Jessicas fødselsdag J Der er i løbet af dagen blevet lavet lækre hjemmelavet frugttærter, som skal nydes når fødselsdagssangen er sunget.

 

I morgen står den på ø-rundtur i 2 busser: Der skal bl.a. besøges Hammershus - Ekkodalen - Døndalen. Og i morgen aften, bliver det legendariske årligt tilbagevendende natteløb afholdt.....................

 

 

 

Onsdag den 9. august

 

I dag var de rundt på Bornholm i busser – derudover blev der gået meget langt…………………..bl.a. i Døndalen, Hammershus, Ekkodalen og der blev klatret ved vandfald. Heldigvis slog bussen et smut forbi en slikbutik på vejen hjem – og så var der atter liv i de ”trætte fødder”.

 

Der var natteløb – var vist lidt for uhyggeligt for nogle, som måtte hygge sig indenfor i stedet for.

 

Der bliver bagt brød, spist Krøllebølle is, cyklet til Dueodde + Nexø – og leget for fulde gardiner.

 

Vejret er skønt - 1 ½ times regn har der været alt i alt – så man må sige at der er noget om det der med ”Solskins-øen”

 

 

 

Torsdag den 10. august

 

Torsdag aften var der hygge-tur for de ”store” tøser – Solnedgang ved Rønne Nordstrand og Måneopgang fra Dueodde. Det var SÅ smukt.

 

Senere blev der i ”ungdoms-campen” leget ”lygten i spanden” – en leg, der vist foregår udenfor i mørket Muuuurhaaaaaa…….

 

Der blev dog ro overalt i lejren lidt tidligere end de øvrige dage.

 

 

 

Fredag den 11. august

 

Så nærmer tiden sig, at koloni-flokken skal til at køre fra Jarlsgården………….Busserne henter dem ca. kl. 13.

 

I morges var de tidligt oppe for at få pakket sammen. Telte blev slået ned, værelser ryddet for diverse enlige sokker, og Silas og Valdemar var i den grad ”mænd” for at gøre toiletterne rene :-D

 

Det har været en rigtig god koloni. Der har naturligvis været små-uheld, såsom en forstuvet ankel, lidt styrt på cykel, flåt-bid o.lign., men det er jo et eller andet sted sådanne ting, der hører med J Heldigvis ingen alvorlige ting.

 

Der har været et rigtig godt samvær på kryds af aldersgrupperne – de store er gået foran som gode eksempler, og de små er kommet godt med.

 

Efter planen tager de tog fra Københavns hovedbanegård kl. 18.14 og lander på Hedehusene station kl. 18.35. De børn, der kørte i minibusser over til kolonien, ankommer i klubben ca. kl. 17.30 – men de ringer til deres forældre og fortæller mere, når de nærmer sig.