UK Sommertur 2012

UK SOMMERTUR TIL TJEKKIET

 

 

Så er UK godt ankommet til Tjekkiet.

 

UK sommertur 2012

 

Praktiske informationer om turen

 

 

 

Mandag den 2. juli

 

Alle vel mødt ved klubben og afgang kl. 18.30. Dejligt med vinkende forældre. Bussen osede af glade unge mennesker med store forventninger til ÅRETS TUR TIL TJEKKIET, da de forlod Hedehusene.

 

Turen ned gik godt - der blev dog ikke sovet særlig meget, men pyt med det. Man kan jo sove når man bliver gammel - eller kan man????

 

 

 

Tirsdag den 3. juli

 

Nå men vi ankom i godt humør kl. 7.30 til Cesky Raj, hvor vi blev inlogeret på Hotel Jizera og fik en dejlig morgenmad. Der er også en anden klub her - fra Albertslund - verden er lille hihi.

 

Her efter morgenmaden, står den bare på hygge og afslapning. Vi bader i poolen og spille fodbold og hygger os. Her er ca 28 grader og lidt overskyet.

 

Efter frokost engang, skal vi en tur til byen og ned til floden. SÅ ALT I ALT EN RIGTIG DASE-SLAPPE-HYGGE-FERIE-DAG.

 

Vi ringer igen til klubben i morgen tidligt.

 

 

Onsdag den 4. juli

 

SÅ SKETE DET..............WEEEEEE.............Vi har været ude og River-rafte. Nøj mand, det var "orsom". Der var masser vand i floden, og udover at rafte 10 km. gjaldt det selvfølgelig om, at gøre nabo-bådene mest våde. Så alle - uden undtagelse - var total våde da vi kom i land hihihi.

 

Om lidt kører vi til storbyen Liberec for at shoppe og få tanket op af sodavand, chips og hvad man nu ellers har behov for, når man har ferie :-)

 

Når vi kommer tilbage til hotellet, står den på badning, fodbold og hygge. FED FERIE.

 

....i øvrigt - vejret er let overskyet men 28 grader. Så det er fint. Der har kun været enkelte dryp i luften - de tørrede ud inden de ramte jorden!!!!!

 

Hyg jer derhjemme.

 

Torsdag den 5. juli

 

Store glade og højt-humør-hilsner fra Tjekkiet. Shoppeturen til Liberec i går gik fantastisk: Byen havde jo ALT man kunne ønske sig: H&M, New Yorker, Mc Donald, KFC og Burger King. Så der blev oset - dog blev der også sparet til når turen går til Prag.

 

Vejret i dag er rigtig flot: Høj sol, enkelte skyer og 28 grader - så man må sige, at solcremen er kommet i brug.

 

Nu skal vi snart afsted til vores aktiviteter. Vi skal prøve Hi-rope: klatre i reb højt over jorden (og der er sikkerhedsseler....), køre bob-slæder og prøve Big Swing - en kæmpe gynge, der gynges ca 17 meter.................. Det skal nok blive rigtig sjov.

 

....Og så har vi iøvrigt afholdt uofficielle Klub Inn mesterskaber i bowling.............Vinderne skal selv have lov at prale, når de kommer hjem :-)

 

Fredag den 6. juli

 

Mand.............det var nogle sjove aktiviteter vi fik prøvet i går. Wauuw......det gik vildt for sig!!!!!!! Da vi kom tilbage til hotellet stod den bare på hygge ved poolen, fodbold og afslapning.

 

Og så da klokken blev omkring 21, så var der liiiiiige nogle, der fik prøvet noget, som de ikke havde prøvet før:

 

ET SYDLANDSK REGN-TORDEN-OG-LYNVEJR.........

 

Det skal siges: det er sgu knald på. Hold da helt op.

 

I dag - ja, faktisk lige nu - her kl. 15 - er vi i Prag - høj sol og ca 30 grader - puha det er varmt. Vi får shoppet godt og grundigt igennem. Fed by og fede, billige priser.

 

Inden vi kører tilbage til vores hotel i aften, skal vi se

 

"Karlsbroen - by night"  

Sikkert et syn som vi sent vil glemme..............

 

Og så er det hjem og putte på hotellet.

 

Lørdag den 7. juli

 

Her skal vi være tjekket ud af hotellet kl. 10 - men vi kan stadig være på området og bruge pool o.lign. Omkring kl. 20 går turen så mod Danmark, hvor vi stadig regner med at være i klubben kl. 10. See you soon...................og hvis du møder Christoffer - så få ham lige til at synge en sang :-D

 

Søndag den 8. juli

Forventet ankomst til klubben kl. 10.00