Dagklub koloni til Alhage i Ebeltoft

Da vi i år skulle finde koloni var vores første valg Alhage i Ebeltoft.

 

Denne koloni har 4 –sengs-værelser med eget toilet og bad. Da vi søgte om den fik vi at vide, at den ville vi aldrig kunne få på grund af al for stor efterspørgsel!!! Men vi kunne altid få Lille Okseø.

 

Da fordelingspuslespillet hos udlejer er gået op, kan vi ikke længere få Lille Okseø, men bliver tilbudt Frennenæs på Bornholm, som er en koloni med sovesale. Straks går vi i gang, vi betaler for kolonien, vi bestiller bus og tilmeldingen går strygende. HURRA! 

Tirsdag den 28. februar ringer de fra kolonikontoret. Vi kan ikke få kolonien på Bornholm!!!! De har lavet en dobbeltbooking. 
til gengæld bliver vi – sjovt nok – tilbudt Alhage i Ebeltoft.


Nogen gange skal man gå så grueligt meget igennem, for at få det man virkelig ønsker sig…

 

Så derfor går kolonien i år til ALHAGE i Ebeltoft.  

Alhage ligger på en 13.000m2 stor grund på halvøen Ahl.
 
Der er masser af muligheder for udendørs- aktiviteter på koloniens store område, som  ligger direkte til både skov og strand, og  Ebeltoft er et rigtig godt bud på en bytur med brostensbelagte gader og  bindingsværksidyl.

 

Vi tager afsted mandag den 6. august og er tilbage fredag den 10. august.

 

Vi vil forsøge - som tidligere år, at ringe hjem til klubben hver dag og fortælle, hvad vi har lavet. Det vil så blive skrevet på hjemmesiden, så I også kan følge lidt med.

 

Praktiske oplysninger og information - hent det her.

 

Praktisk pakkeliste til turen - hent den her.

 

 

Mandag den 6. august

Så er alle kommet godt afsted - på trods af lidt "starts-vanskeligheder". Vi havde bestilt trailer til al vores bagage, men den var ikke liiige kommet på bussen. SÅÅÅ.... Weber tog sin bil og den blev pakket godt op, og så kørte de alle afsted. Skal hilse fra ham og sige, at han har fået luft i dækket og forruden er blevet pudset, så nu kører det bare :-)

 

Ebeltoft - here we come!!!!!!! Og en KÆMPE TAK til de kagebagende forældre - det gjorde stor lykke med lidt til den søde tand.

 

Vi havde en fin tur derover. Vi fik en kæmpe-skylle på vejen og gjorde et pit-stop på ½ time i Vejle, hvor vi hentede Rasmus og Mette. Og så videre til kolonien. Skønt, skønt sted med fri udsigt - næsten - til Fregatten Jylland. Der er ca ½ times tid til den nærmeste FAKTA, så motion skal vi nok få. Vejret var fint da vi ankom.

 

Så gik de næste par timer med at flytte ind i værelser og telte, inden lækker aftensmad med hjemmelavet deller (de var BARE GO´E DE DELLER, PIA) og kartoffelsalat.

 

Aftenen gik derefter med bordfodbold, fodbold, aftentur og aftenbadning - super hyggeligt.

 

 

Tirsdag den 7. august

I dag er vi vågnet op til frisk vind og en del solskin.

 

1. FAKTA-handlende hold er allerede taget afsted, og om ½ times tid tager løbeholdet afsted ud i det blå med Weber i spidsen - indtil videre er der 2 tilmeldt - udover Weber :-)

 

Hen på eftermiddagen drog Mai Brit og 10 friske unge afsted på OVERLEVELSESTUR. De havde soveposer, liggeunderlag, 2 pressenninger, 1 bålrist og lidt mad med sig. Så gik det over stok og sten - ud i naturen for at bygge en biuak. De fandt et passende sted, og gik i gang med at samle brænde til bål og pløkker. SKØN middag blev fremstillet over bål på stranden: Skinkesnitzler. Dessert: brød med smeltet pålægschokolade. Natdessert: ristede skumfiduser - SIMPELHEN alt hvad hjertet kan begære!!!!!

Pludselig var der een der skulle på toilettet.....................Heldigvis var den lille foldespade også med - så værs´ go´ træd af på naturens vegne :-)

Efter en god gåtur rundt på næsten hele næsset og nogle gode timers søvn i biuakken blev der igen tændt bål og lavet morgenmad.

 

Hjemme på kolonien blev der spillet for fulde udblæsning. Kortspol, pokerspil, bordtennis og kæmpe udendørs skak. Der blev også afholdt stor pokerturnering til ret sent.

 

Aftenens menu i dag er: Spaghetti og kødsovs - mumsi, mumsi.........

 

 

Onsdag den 8. august

OVERLEVELSES-GRUPPEN er kommet godt retur. Som Kevin siger: Turen var ikke bare FED - DEN VAR MEGA FED

 

I dag skal der trænes til den store fodboldskamp i aften. Nabokolonien har udfordret til kamp. SPÆNDENDE!!!!!!!!! Så der går turen hen, når aftens traditionelle "Boller i karry" er blevet fortæret.

 

Så blev det tid til den store fodboldkamp med nabokolonien. 70 unge drog afsted - parate til det store slag og med oppakningen fuld af hjemmebagte kanelsnegle.

 

Der var 3 hele hold, der spillede 5 min. hver. Vi kom på et tidspunkt bagud 2 - 0 - men kampen endte med et flot come back på 3 - 2 og en VELFORTJENT SEJR.

 

Efter kampene blev der hygget sammen med modstanderne med vores kanelsnegle, sammentidig med at der VIST NOK LIIIIIIGEEE blev kigget på nogle små(eller hel)lækre drenge og piger hm hm hm.

 

Vi var hjemme på vores koloni omkring kl. 22 og her havde en stor flok af de største arrangeret natteløb for de øvrige. Det var nogle meget skræmmende og velkamuflerede unge mennesker, der gemte sig rundt omkring i den mørke skov og gjorde alle skrækslagne!!!!!

....Så nu er de voksne ikke helt trygge ved at være her mere (hihihi)

 

Der var godt gang i den til kl. 1 - og der var vist nogle der havde lidt svært ved at falde i søvn - og blive rene (mange havde malet sig sorte i hovederne så de gik ud i eet med den mørke skov)

 

 

 

Torsdag den 9. august

Det har været super lækkert vejr, og alle har været meget udenfor.

 

I skrivende stund ventes der sultent på aftensmaden, der blev STÆRKT FORSINKET fordi al køddet til burgerne var råddent.....Så det måtte byttes.

 

Men den traditionelle "torsdags-koloni-menu" skal nok blive færdig og indtaget med velbehag: Hjemmelavet burgere, pommes frites og bearnaise sauce MUMSI MUMSI

 

 

Alle skal tidligt i seng, da vækkeuret ringer kl. 6 i morgen tidlig.

 

 

 

Fredag den 10. august

 

Når vi vågner i morgen, skal der pakkes sammen, gøres rent og pakkes bus, og så går turen videre til Djurs Sommerland.

 

 

 

Vi bliver hentet kl. 16 i Djurs Sommerland, og så går turen mod Sjælland.

 

Vi forventer at være hjemme i klubben kl. 20 / 20.30.