Julefest i Klub Inn

Søndag den 23. november 2008 blev det jul i Klub Inn.

 

10 minutter før dørene blev åbnet til den årlige julefest, begyndte det at sne. Store bløde snefnug dalede stille ned fra himlen – hvad mere kan man ønske sig????

 

Udenfor i bålhytten, havde Peter sørget for snobrødsdej og skumfiduser. Og Robert stod udenfor – i sine badesandalen og uden strømper – og serverede varm kakao med flødeskum. MUMS

 

Indenfor osede der af julehygge. I cafeen, solgte ”Chris, Susanne og tøserne” æbleskiver, glögg og kaffe og the, og på bordene var der pyntet med røde duge, julelys og pebernødder. Hvis man fik lyst til en sodavand og lidt salte chips, kunne man besøge ”Weber og drengene” i billardrummet.

 

I FK-rummet havde Jeanna gjort klar til småkagebagning. Der var tryk på, når vaniliekransene blev presset og formet og bagt. Casper Lundahls mor, Inger, gav en stor hjælpende hånd i småkagebageriet – TUSIND TAK FOR DET.

 

På gangen var der børneloppemarked. Her kunne man købe alt fra PUK-bøger, krammebamser og parykker.

 

I Hobben holdt Mai Brit godt gang i juledekorationsværkstedet. Lys blev sat i ler og pyntet med alverdens fine julepynt og gran. Mange gik hjem med årets første juledekoration.

 

Da klokken blev 15.45 blev der kaldt sammen til dans i salen. Det var 4 hold ”danse-tøser” der gav den hele armen, med 4 flotte danse. Heidi Y havde den sidste måned, hjulpet dansetøserne med at færdiggøre deres danse – hjulpet af Ditte og Mathilde. MANGE GANGE TAK FOR DET, piger.

 

En rigtig hyggelig eftermiddag blev afsluttet på græsplænen foran klubben, hvor julen blev sunget ind af børn og voksne. Og selvfølgelig kom JULEMANDEN på besøg……………….

 

Mesterfotografen Anja var hele tiden på pletten med sit kamera. Det er hendes ære, at I kan se alle de hyggelige billeder fra julefesten.

Julefest i Klub Inn 23. november 2008

Gå til fotoalbum
Gå til fotoalbum
Gå til fotoalbum
Gå til fotoalbum
Gå til fotoalbum
Gå til fotoalbum